Volt egyszer egy APCSEL29

Az APCSEL29 a keresztény „életművem” egyik fontos állomása – 2009 óta számtalan projektnek és képzésnek, könyveknek, bibliafordításnak, több mint másfél ezer cikk és tanulmány megjelenésének kerete és platformja, amely lelkészek, gyülekezeti- és missziómunkások, valamint keresztény és a kereszténység iránt érdeklődő magánszemélyek számára nyújtott inspirációt, forrást, szakmai és hitbeli segítséget. 2017 óta nem volt igazán mozgás az APCSEL29-en, de ami addig összegyűlt ott, igazán jelentős mennyiségű segédanyag, azóta is elérhető mindenki számára. Minden hátsó szándék nélkül szeretettel ajánlom, hogy aki még nem ismeri, legalább egyszer fussa végig, mi minden található ott, hátha hasznos lesz számára az oldal.

Éppen a technológiával kapcsolatban sok cikknek lejár a szavatossága valamennyi időn túl, mégis szeretnék egy válogatást adni azokból az írásokból, amelyek a gyülekezeti honlapokkal és az online misszióval kapcsolatban talán még relevánsak lehetnek ma is, ha nem is a bennük szereplő adatokat tekintve, hanem elsősorban a szemléletük és az alapelvek miatt. Ezzel a cikkgyűjteménnyel szeretném elindítani a szakmai blogunkat, amelyet nagyjából hetente szeretnék majd új és friss írásokkal bővíteni.

Az online misszióhoz kapcsolódó, de inkább a kultúrával kapcsolatos cikkek – szerintem érdemes ezeket is elolvasni:

A Tonhal Magazinban megjelent cikkek (ez is az APCSEL29 része, mégis egy különálló, közel 800 cikket tartalmazó gyűjtemény):

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük